Sony Bravia TV: ervaar geluid uit het scherm

24 juni 2020

De Sony Bravia Oled TV AG9 laat unieke beeld- en geluidstechnologieën samenkomen in een innovatieve TV met een mooi design.

Zeker wanneer een grote, zichtbare voet onderaan de TV je stoort, is deze Sony Bravia met subtiele voet perfect voor jou!

Anker

[]

Sony Bravia oled technologie

Sony Bravia Oled TV met Acoustic Surface en X1 processor

Een Oled TV bestaat uit miljoenen pixels die zichzelf kunnen dimmen of aan en uit schakelen. Elke pixel wordt apart geactiveerd, waardoor je details beter ziet, kleuren veel levendiger en helderder tonen en je het diepste zwart ooit ziet. 

De Pixel Contrast Booster zorgt voor een nog hogere helderheid waardoor kleuren nog mooier ogen en je bijna de textuur van het beeld ziet. Deze fantastische beeldkwaliteit vraagt natuurlijk een krachtige processor zodat alles vlot verloopt.

Anker

[]

 • 4K HDR voor een hoger dynamisch bereik (HDR10, HLG, Dolby Vision)
 • 4K Ultra HD resolutie = 4x scherper dan Full HD
 • Oled beeldtechnologie met miljoenen zelfoplichtende pixels
 • X1 Ultimate processor
 • Acoustic Surface Audio+
 • TRILUMINOS display met extra kleuren en tinten
 • Pixel Contrast Booster
 • Android TV: bedien je Sony AG9 TV met je stem!
 • Aanbevolen door Netflix
 • Alle kabels netjes weggestopt
 • Brede kijkhoek • 4K X-Reality Pro: evenaar echte 4K kwaliteit
 • Met subtiele voet • Verkrijgbaar in 55”, 65” en 77”

Sony X1 processor: krachtige beeldverwerkingstechnologie

Anker

[]

Geen TV met zoveel functies en innovaties zonder een krachtige motor natuurlijk. Deze motor is de processor van de TV. De Sony Bravia Oled TV AG9 kreeg de nieuwe en performante Sony X1 processor ingebouwd.

Deze ultrasnelle processor detecteert aan hoge snelheid honderden verschillende objecten en bewegingen op het scherm en zorgt dat ze zo mooi mogelijk worden weergegeven. Geniet van een hogere helderheid, meer details en de meest levensechte kleuren.

Snelle bewegingen zoals in sportwedstrijden worden vloeiend weergegeven. X-Reality Pro maakt het beeld nog wat scherper, en tegelijkertijd ook heel wat helderder.

Nog geen 4K content beschikbaar om te bekijken? Geen paniek, de processor en ‘upscaling’-technologie maken op basis van het aanwezige Full HD beeld extra pixels aan om een heldere en scherpe 4K beeldkwaliteit te benaderen.

Sony Bravia
Anker

[]

Acoustic Surface: geef een extra dimensie aan geluid!

Anker

[]

Met een Sony Bravia Oled TV AG9 ga je nog een stapje verder en maak je geen cinemazaal van je woonkamer, maar een heuse concertzaal! Dankzij Sony’s unieke Acoustic Surface Audio technologie komt het geluid van meerdere kanten. Ga helemaal op in het geluid van films, series en muziek en beleef het verhaal net alsof je er zelf bij bent.

Wanneer je TV kijkt, lijkt het geluid uit de TV te komen. En dat is ook zo! Achter de Sony Bravia Oled TV AG9 zitten drie actuatoren verstopt die trillen en zo een geluid produceren dat meebeweegt met het beeld op het scherm. De twee subwoofers zijn gericht naar de zijkanten van de TV en creëren een krachtige bas dat zich doorheen de ganse kamer verspreidt.

Verder zorgt de Sony Bravia Oled TV met ClearAudio+ en S-Force Front Surround PRO voor een 360° geluid. Beleef de films volledig mee!

Anker

[]

Sony Oled TV brengt de visie van filmmakers tot leven

De Sony Bravia Oled TV AG9 werd ontwikkeld in samenwerking met filmproducenten als Netflix en Sony Pictures Entertainment. Alleen zo kunnen TV's gemaakt worden die het beeld weergeven op de manier waarop de filmmaker het bedoeld heeft.

De combinatie van Oled beeldtechnologie, een ultrakrachtige Sony X1 processor en geluid dat uit het scherm komt, zorgt voor een TV waarop je films kan kijken zoals in de cinema.

Alle Sony Android TV’s hebben een speciale modus ‘gekalibreerd voor Netflix’ waarmee je films en series kijkt met dezelfde beeldkwaliteit als de studiomastertape van de regisseur. Via de knop op de afstandsbediening bereik je onmiddellijk de Netflixmodus en kijk je topfilms en –series in topkwaliteit!

Anker

[]

Anker

[]